Browsing by Author LOURENÇO, Lúcia de Fátima Henriques

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Avaliação do efeito da combinação de pectina, gelatina e alginato de sódio sobre as características de gel de fruta estruturada a partir de "mix" de polpa de cajá e mamão, por meio da metodologia de superfície de respostaCARVALHO, Ana Vânia; MATTIETTO, Rafaella de Andrade; ASSIS, Glaucy Takeda; LOURENÇO, Lúcia de Fátima Henriques
Aug-2012Carcass quality of buffalo (Bubalus bubalis) finished in silvopastoral system in the Eastern Amazon, BrazilPEIXOTO, Maria Regina Sarkis; LOURENÇO JÚNIOR, José de Brito; FATURI, Cristian; GARCIA, Alexandre Rossetto; NAHÚM, Benjamim de Souza; LOURENÇO, Lúcia de Fátima Henriques; SILVA, Luiza Helena Meller da; OLIVEIRA, Kelly Cavalcanti Conor de
Feb-2016Change in physical and chemical characteristics related to the binomial time-temperature used in sous pasteurization see Tambaqui (Colossoma macropomum)KATO, Hellen Christina de Almeida; LOURENÇO, Lúcia de Fátima Henriques; ARAUJO, Eder Augusto Furtado; SOUSA, Consuelo Lúcia; JOELE, Maria Regina Sarkis Peixoto; RIBEIRO, Suezilde da Conceição Amaral
Jun-2019Effect of adding fatty acids and surfactant on the functional properties of biodegradable films prepared with myofibrillar proteins from acoupa weakfish (cynoscion acoupa). Food science and technologyPEREIRA, Gleice Vasconcelos da Silva; PEREIRA, Glauce Vasconcelos da Silva; NEVES, Eleda Maria Paixão Xavier; JOELE, Maria Regina Sarkis Peixoto; LIMA, Consuelo Lúcia Sousa de; LOURENÇO, Lúcia de Fátima Henriques
Jun-2012Microbiological and physicochemical characterization of surimi obtained from waste of piramutaba filletGALVÃO, Giane Célia dos Santos; LOURENÇO, Lúcia de Fátima Henriques; RIBEIRO, Suezilde da Conceição Amaral; RIBEIRO, Carmelita de Fátima Amaral; PARK, Kil Jin; ARAUJO, Eder Augusto Furtado