Navegando por Autor JOELE, Maria Regina Sarkis Peixoto
Mostrando resultados 1 a 2 de 2
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
Fev-2016 | Change in physical and chemical characteristics related to the binomial time-temperature used in sous pasteurization see Tambaqui (Colossoma macropomum) | KATO, Hellen Christina de Almeida; LOURENÇO, Lúcia de Fátima Henriques; ARAUJO, Eder Augusto Furtado; SOUSA, Consuelo Lúcia; JOELE, Maria Regina Sarkis Peixoto; RIBEIRO, Suezilde da Conceição Amaral | Artigo de Periódico |
Jun-2019 | Effect of adding fatty acids and surfactant on the functional properties of biodegradable films prepared with myofibrillar proteins from acoupa weakfish (cynoscion acoupa). Food science and technology | PEREIRA, Gleice Vasconcelos da Silva; PEREIRA, Glauce Vasconcelos da Silva; NEVES, Eleda Maria Paixão Xavier; JOELE, Maria Regina Sarkis Peixoto; LIMA, Consuelo Lúcia Sousa de; LOURENÇO, Lúcia de Fátima Henriques | Artigo de Periódico |