Characterization of the Fruit Pulp of Camu-Camu (Myrciaria dubia) of Seven Different Genotypes and Their Rankings Using Statistical Methods PCA and HCA
Tipo
Data
01-10-2016Título da Revista
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Tipo de acesso
Acesso Aberto

Agência de fomento
Contido em
Journal of the Brazilian Chemical Society
Citar como
FREITAS, Camila Auad Beltrão de et al. Characterization of the Fruit Pulp of Camu-Camu (Myrciaria dubia) of Seven Different Genotypes and Their Rankings Using Statistical Methods PCA and HCA. Journal of the Brazilian Chemical Society, São Paulo, v. 27, n. 10, p. 1838-1846, out. 2016. Disponível em: <http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532016001001838&lng=pt&nrm=iso>. Acesso em: 19 jul. 2017. <http://dx.doi.org/10.5935/0103-5053.20160067>.
DOI
browse.metadata.ispartofseries
Área de concentração
Linha de pesquisa
CNPq
País
Brasil
Instituição
Universidade Federal do Pará
Sigla da Instituição
UFPA

