Personal characteristics of coffee consumers and non-consumers, reasons and preferences for foods eaten with coffee among adults from the Federal District, Brazil
Tipo
Data
01-09-2016Título da Revista
ISSN da Revista
Título de Volume
item.page.theme
Tipo de acesso
Acesso Aberto

Agência de fomento
Contido em
Food Science and Technology (Campinas)
Citar como
SOUSA, Alessandra Gaspar et al. Personal characteristics of coffee consumers and non-consumers, reasons and preferences for foods eaten with coffee among adults from the Federal District, Brazil. Food Science and Technology (Campinas), Campinas, v. 36, n. 3, p. 432-438, jul./set. 2016. Disponível em: <http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612016000300432&lng=pt&nrm=iso>. Acesso em: 28 jun. 2017. Epub 14-Jun-2016. <http://dx.doi.org/10.1590/1678-457X.10015>.
DOI
browse.metadata.ispartofseries
Área de concentração
Linha de pesquisa
CNPq
País
Brasil
Instituição
Universidade Federal do Pará
Sigla da Instituição
UFPA

